Vieți distruse de un șofer beat. Autorul, eliberat condiționat

Data publicării:
trecere

Despăgubire-record dată de magistraţii din România! Un milion şi jumătate de euro, daune morale pentru o gravidă spulberată pe trecerea de pietoni, în urmă cu doi ani. Femeia şi-a pierdut copilul şi a rămas imobilizată, dependentă de ajutor permanent, nu vorbește și foarte rar este conștientă. Decizia instanţei nu e definitivă.

Familia Iuliei Ganea trăieşte un calvar de doi ani, de când femeia a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer beat. Durerea nu le poate fi alinată de cei un milion şI jumătate de euro pe care instanţa a decis să-i primească drept despăgubiri morale de la societatea la care autorul accidentului avea poliţă RCA.

Laurenţiu Ganea, soţul Iuliei: Nu pot să mai vorbesc de fericire sau de o viaţă frumoasă.

Ioan Tănăsescu, avocat Baroul Bucureşti: La prima vedere pare o sumă foarte, dar când eşti într-o situaţie în care este doamna Ganea nu ştiu dacă ţi se mai pare atât de mare.

Când a fost lovită pe trecerea de pietoni, în mai 2015, Iulia Ganea era însărcinată în luna a opta.

Claudiu Loghin, reporter Digi24: Accidentul s-a petrecut pe această trecere, de la jumătatea localităţii Cristian, în data de 18 mai 2015. Specialiştii au stabilit faptul că, la două ore după accident, autorul avea o alcoolemie de 1,75 la mie, în sânge. După ce a lovit-o în plin pe Iulia Ganea, pe trecerea de pietoni, autoturismul a mai rulat aproximativ 25 de metri şi s-a oprit chiar aici, în zidul casei.

Liviu Neculicioiu a ajuns după gratii cu o sentință de doi ani și patru luni, din care a ispășit doar un an și două luni după care a fost eliberat condiționat. Femeia a pierdut sarcina şi de atunci depinde în permanenţă de familie şi este tratată de o întreagă armată de medici şi kinetoterapeuţi.

Marilena Ganea, soacra Iuliei: Vin medici, aici trebuie oricând să fim tot lângă ea, deci nu o putem lăsa singură.

Laurenţiu Neculicioiu nu a putut fi contactat. El a ieşit din închisoare în mai, dar va fi judecat separat şi pentru starea în care a ajuns Iulia Ganea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri