Sorina Pintea: Vitamina D nu e o invenţie a lui Dragnea, e o propunere a Comisiei de Endocrinologie

Data publicării:
sorina-pintea-govro
Sorina Pintea

Programul de sănătate pentru Vitamina D este o propunere a Comisiei Naţionale de Endocrinologie, şi nu o invenţie a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Explicaţia vine de la Sorina Pintea, care a salutat faptul că bugetul ministerului Sănătăţii are parte de o creştere istorică în acest an.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii: „Vreau să vă spun că orice sumă în plus alocată la sănătate înseamnă pacienţi salvaţi, pacienţi rezolvaţi. Nu pot decât să mă bucur că există amendamente pentru creşterea sumelor pe programe naţionale.

Vitamina D nu e o invenţie a domnului Dragnea, e o propunere a Comisiei Naţionale de endocrinologie. De altfel, au fost mai multe propuneri. Câteva sunt deja în curs şi vor fi majorate procedurile, de exemplu, fertilizarea in vitro, vom majora de la 685 finanţate anul trecut la 1000 anul acesta.

S-a încercat rezolvarea multor urgenţe din sănătate. Deci eu cred că trebuie să ne bucurăm. Bugetul ministerului sănătăţii are parte de o creştere istorică, ceea ce trebuie să ne bucure”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri