Taximetristul agresat de jandarmi are mâna ruptă. Mărturia mamei tânărului

Data actualizării: Data publicării:
taxi

Mama taximetristului care conducea maşina în care se aflau turiştii insraelieni a vorbit cu o echipă Digi24 despre tot ce s-a întâmplat vineri seara. Femeia spune că băiatul său nu mai poate munci cel puţin 2 săptămâni, după ce în urma agresiunii jandarmilor s-a ales cu mâna ruptă.

Taxiul se afla în zona bulevardului Ion Mihalache, în momentul în care jandarmii i-au scos cu forţa din maşină. Deocamdată tânărul şi-a scos certificat medico-legal.

Claudia Rădulescu, mama taximetristului agresat: A venit acasă cu mâna rupta, 42 de zile trebuie să stea aşa, nu mai poate face nimic, chiar dacă are mâna stângă ruptă, el este stângaci. A văzut o coloană de jandarmi, a mers mai încet că nu era să bage viteză. L-au oprit, l-au scos din maşină, l-au bătut, i-au rupt mâna, nici nu şi-a dat seama că are mâna ruptă de frică. Am crezut că s-a băgat într-o belea, nici măcar nu l-am crezut, mi se părea ireal, să te oprească poliţia, jandarmii şi să te ia la bătaie degeaba. Dacă eram mai tineri plecam din ţară, asta este.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri