Efectele furtunii. Traficul a fost blocat pe linia tramvaiului 41 timp de peste două ore

Data actualizării: Data publicării:
tramvai

Circulația tramvaielor de pe linia 41 din Capitală, între Ghencea și Piața Presei Libere, a fost afectată, marți, de vremea rea din Capitală.

ACTUALIZARE. Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată în jurul orei 16.30, după mai bine de două ore, informează News.ro.

Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, marţi după-amiază, timp de mai bine de două ore, din cauza unei avarii produse în reţeaua de contact, în acest interval fiind introdusă o linie navetă de autobuz, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Potrivit RATB, la intersecţia străzii Braşov cu bulevardul Ghencea s-a produs o avarie în reţeaua de contact, astfel că circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, din jurul orei 14.00.

RATB a introdus linia navetă de autobuz 641, pentru preluarea călătorilor, autobuzele circulând între Piaţa Presei Libere şi Ghencea.


Un fir de alimentare s-a rupt pe segmentul dintre Prelungirea Ghencea și Brașov, din cauza vântului, și de cel puțin jumătate de oră circulația este întreruptă pe ambele sensuri. Călătorii s-au dat jos din tramvaie și au fost nevoiți să-și continue călătoria cu alte mijloace. 

Echipajele RATB intervin pentru remedierea situației.

Bucureștiul s-a aflat, marți, sub un cod galben de ploi și vijelii, care a fost prelungit cu un cod portocaliu valabil până la ora 17:00.

Imaginile cu tramvaiele blocate ne-au fost trimise de un telespectator. 

dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri