VIDEO. Un tânăr de 17 ani a lovit mortal cu mașina un copil de 3 ani: Îmi era verișoară

Data actualizării: Data publicării:
sofer

Un tânăr de 17 ani a fost la un pas să fie linşat, într-un cartier mărginaş din Timişoara, după ce a lovit cu maşina doi copii şi l-a ucis pe unul dintre ei. A fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti.

ACTUALIZARE: Scandalul a fost iscat în urma unui conflict mai vechi dintre două familii de romi. Tânărul de 17 ani s-a urcat la volanul mașinii tatălui său și a gonit pe străzile din cartier. Din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și a lovit 2 copii și o femeie. Din declarațiile tânărului, victimele îi erau rude. Copilul de 3 ani a murit, iar celălalt copil și o femeie sunt la spital cu răni grave.

"Am furat-o. Au sărit prea mulți pe tata, am vrut să fug," a povestit tânărul, care a adăugat că cei doi copii accidentați îi erau nepoată și verișoară.


Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe strada Satu Mare, de la marginea Timişoarei, unde şoferul unui Golf cu numere de Arad a lovit doi copii şi o femeie care îi însoţea. După ce a sărit cu maşina peste un şant, s-a oprit în zidul unei case. Unul dintre copii, în vârstă de trei ani, a murit, iar celălalt, o fată, a fost rănită. Femeia a scăpat doar cu leziuni uşoare, scrie News.ro.

Imediat după accident, romii, majoritari în cartier, au sărit la şofer să îl ia la bătaie. Tânărul s-a speriat şi a rupt-o la fugă pe un câmp din apropiere cerând ajutor. Imediat au intervenit mascaţii de la trupele speciale, jandarmii, echipaje de pompieri, SMURD şi ambulanţe.

Poliţiştii spun că înainte de accident, şoferul, care are 17 ani, a fost la un local din apropiere unde, la un moment dat, s-a iscat un scandal. Tânărul ar fi fost luat la bătaie şi a reuşit să fugă. A mers acasă, a luat maşina tatălui său şi s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a surprins copiii şi femeia pe stradă. Tatăl şoferului a anunţat că fiul său vrea să se predea. Tânărul va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis şi fugă de la locul accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri