VIDEO. Alertă în centrul Capitalei. Un bărbat care a amenințat că detonează butelii, la o benzinărie, a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
alerta-bucuresti-bulevard-coposu-masina-butelii (1)
Foto: Daniela Achim pentru Digi24

Alertă pe Bulevardul Corneliu Coposu din centrul Capitalei, luni la orele prânzului, după ce un bărbat a amenințat la o benzinărie că aruncă totul în aer cu o bombă improvizată din mai multe butelii. Autoritățile au anunțat că această informație nu se confirmă. Traficul în intersecția Corneliu Coposu - Matei Basarab este închis.

Actualizare 17:30. Bărbatul care a anunțat, luni, prin apel la 112, că aruncă în aer o benzinărie a fost internat pentru investigații de specialitate.

Actualizare 13:10. Din informațiile Digi24, nu se confirmă alerta din centrul Capitalei. Deocamdată nu se știe care este motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

SRI a transmis că „echipa pirotehnică investighează în continuare mașina, după finalizarea investigației pirotehnice vom reveni cu amănunte. Până în prezent, nu există elemente care să conducă la confirmarea amenințării”.

Actualizare 13:05. Bărbatul a fost reținut, după ce a amenințat că aruncă mai multe butelii în aer.

Serviciul Român de Informații a oferit un comunicat de presă: „Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de Informatii, în cooperare cu Poliția, au întreprins măsuri specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii”, se arată în comunicatul SRI pentru Digi24.ro.


Din primele informații de la această oră, oferite de martori, un bărbat ar fi amenințat că aruncă totul în aer. În zonă se află și o benzinărie.

La fața locului au ajuns brigada antitero și mai multe echipaje de poliție. Forțele de ordine au imobilizat un bărbat.

„A venit brigada anti-tero și a blocat circulația împreună cu vreo 9 echipaje de poliție. Eu am văzut cum mascații puneau la pământ pe cineva și amenințau cu arma”, ne-a spus o telespectatoare.

Circulația în zonă este blocată.


Redactor: G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri