VIDEO. Ilie Balaci, înmormântat. Momentul în care sicriul este scos de pe stadion în aplauze

Data actualizării: Data publicării:
sotia si fiica lui balaci

Ilie Balaci, înmormânat marți la Craiova cu onoruri militare, a reunit din nou în jurul său fani, prieteni, familie. A fost multă emoție și durere, marți, la Craiova, care și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști. Înainte de slujba religioasă, sicriul a fost depus, pentru câteva ore, pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco”.  Sute de fani i-au adus un ultim omagiu, iar momentul în care sicriul a fost scos de pe teren pentru a fi dus la biserică a fost impresionant - durerea familiei, a fiicei, soției, mamei, s-a împletit cu cea a fanilor, dar și cu aplauzele și aclamațiile celor veniți să-l conducă pe ultimul drum pe marele fotbalist al Craiovei. Iată imaginile:

Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist, a stat de vorbă cu jurnalistul Digi Sport Dan Filoti și i-a împărtășit câteva amintiri cu tatăl ei, părând resemnată că trebuia să-l împartă, grație celebrității lui, cu toată lumea.

Citiți și:  Ilie Balaci, înmormântat azi. Mesajul emoționant al fiicei lui, Lorena Balaci: „El este al întregii Românii”

Strada pe care se află stadionul Ion Oblemenco va purta de-acum numele lui Ilie Balaci.

La ora 12:15 era programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13:00 aici a avut loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 14:00 cortegiul pleacă spre Cimitirul Sineasca.

Ilie Balaci a murit fulgerător, la 62 de ani, din cauza unui infarct miocardic, arată raportul preliminar al medicilor legişti. Condiţiile în care s-a produs decesul şi modul în care Ambulanţa Dolj a intervenit fac obiectul unei anchete a Ministerului Sănătăţii.

Citiți și: 

Citiți și: Șoc în lumea sportului. Fostul fotbalist Ilie Balaci a murit

Ilie Balaci, decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis

Cauza decesului lui Ilie Balaci. Inițial s-a crezut că este vorba despre un accident vascular

De ce a murit Ilie Balaci? Cum recunoști un accident vascular cerebral. Dar un infarct?

Ilie Balaci a murit. Ultimul lucru pe care i l-a cerut mamei sale înainte de a-și pierde cunoștința

Ilie Balaci a murit. Mesajul soției sale: „Atât de mult a iubit Craiova, că a murit aici!”

Fiica lui Ilie Balaci: „Lui tata îi era frică de moarte şi spunea că va muri tânăr”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri