VIDEO. Ninsoare puternică la Botoșani. Meciul cu Dinamo, amânat

Data actualizării: Data publicării:
teren botosani ninsoare teren fotbal

Vremea rea a amânat meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo, care ar fi trebui să aibă loc sâmbătă de la 20:45, pe Digi Sport 1.

teren botosani ninsoare teren fotbal
teren botosani ninsoare teren fotbal

Actualizare 20:55. FC Dinamo a anunţat, pe Facebook, că meciul din deplasare cu FC Botoşani, din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, nu se va mai disputa sâmbătă, din cauza zăpezii.

„Meciul nu se va disputa în această seară din cauza zăpezii abundente de la Botoşani”, este anunţul grupării bucureştene.

Partida era programată la ora 20.45. Iniţial, FC Botoşani a anunţat că jocul a fost amânat o oră.

La Botoşani ninge de câteva ore şi terenul este acoperit cu zăpadă. S-au făcut eforturi pentru ca gazonul să fie degajat, însă fără succes, eliberându-se doar zone infime de teren.


Actualizare 20:30. FC Botoşani a anunţat că meciul cu Dinamo, programat la ora 20.45, a fost amânat 60 de minute, din cauza ninsorii.


Terenul stadionului din Botoşani este acoperit cu zăpadă, cu oră şi jumătate înainte de startul meciului dintre FC Botoşani şi Dinamo, din etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

„Iarnă în toată regula. Se fac eforturi mari pentru începerea partidei. Intrarea cu umbrele pe stadion este permisă”, a notat FC Botoşani pe Facebook.

LPF a postat pe Facebook un filmuleţ cu terenul acoperit cu zăpadă.

Meciul FC Botoşani – Dinamo este programat la ora 20:45, la Digi Sport 1

Arbitrul Andrei Chivulete a decis să aştepte încă o oră pentru a lua o decizie în legătură cu disputarea partidei de la Botoşani. O decizie va fi luată în jurul orei 20:30. 

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri