VIDEO. Ședință cu scandal și limbaj suburban la Primăria Capitalei, între viceprimarul Aurelian Bădulescu și consilierul Tudor Ionescu

Data actualizării: Data publicării:
badulescu tudi colaj

Ședință cu scandal la Primăria Capitalei, unde au fost dezbătute și votate mai multe proiecte. Protagoniștii sunt viceprimarul Aurelian Bădulescu și consilierul general Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu, consilier general: Eu înțeleg că unii sunt singuri de Valentine's Day, dar nu e o problemă asta. Dacă trebuie o cohortă de persoane să sară pentru că mi-am permis sa iau cuvântul, aștept, nu e niciun fel de problemă. O singură precizare, pe proiect. Terenul nu este al Ministerului Finanțelor, ci este al statului român.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei: Păi, băi, băiatule, statul român e Ministerul de Finanțe. Tu nu știi administrație? Băi, ***! Tu nu înțelegi? Te faci de râs!

Schimbul de replici dintre cei doi a a avut loc pe tema construirii unui parc în cartierul Prelungirea Ghencea, pentru care consilierul Tudor Ionescu a vrut să depună un amendament.

Intenția sa a provocat nemulțumirea viceprimarului Aurelian Bădulescu, acesta din urmă a răspuns cu o jignire.

Nu este prima reacție de acest gen a viceprimarului. De-a lungul timpului, mai ales în ședințele consiliului general, Bădulescu s-a remarcat prin reacțiile sale și limbajul colorat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri