VIDEO. Tânăr bătut crunt într-o discotecă

Data actualizării: Data publicării:
bataie 2

Scene violente într-o discotecă, unde un tânăr a fost călcat în picioare de alţi patru bărbaţi. S-a întâmplat la sfârşitul lunii ianuarie într-o comună din judeţul Gorj, dar tânărul a depus plângere la poliţie abia săptămâna asta, după ce a ieşit din spital. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Scandalul s-a petrecut pe 28 ianuarie, în discoteca din localitatea Peștișani, județul Gorj. Conflictul a pornit spontan, pe fondul consumului de alcool, spun polițiștii.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere, se observă cum tânărul de 26 de ani este lovit cu bestialitate până se prăbușește la pământ. Și acolo, ploaia de lovituri a continuat. Patru persoane l-au lovit cu bestialitate până când au intervenit agenții de pază.

Agresorii s-au ales cu dosar penale și au dormit o noapte în arest după care pentru doi s-a dispus cercetarea sub control judiciar, iar ceilalți vor fi cercetați în stare de libertate. Victima lor a suferit mai multe leziuni și a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri