Zece maşini distruse de o șoferiță

Data actualizării: Data publicării:
masini

Zece maşini au fost distruse într-un accident care a avut loc luni seară, în Constanţa. Singura victimă a fost o femeie care a scăpat de sub control maşina pe care o conducea. Ea a fost rănită uşor după ce vehiculul său a rupt un stâlp de electricitate şi, apoi, a lovit mai multe autoturisme parcate.

Un morman de fiare. Asta a mai rămas după accidentul provocat o femeie în vârstă de 37 de ani. Martorii spun că şoferiţa a intrat cu viteză în intersecţie şi nu a mai putut să-şi ţină maşina sub control. A lovit cu putere un stâlp de iluminat, pe care l-a pus la pământ, s-a răsucit în aer şi a aterizat peste alte două autoturisme.

Martor: „O bubuitură groaznică. Am coborât din bloc, sunt locatar aici. M-am trezit din somn, m-am uitat pe geam şi se chinuia să iasă din maşină.”

Martor: „Sută la sută avea viteză. E pe 40 de metri accidentul şi chiar mi se pare ciudat ca femeie să mergi atât de rapid.”

Unii dintre proprietari au aflat de la prieteni că maşinile lor au fost distruse.

Șofer: „Nu am cuvinte. Nu ştiu. Nu, nu pot să înţeleg cum de s-a întâmplat chestia asta.

-Mai poți recupera ceva din ea?

-Nu cred, nu cred, daună totală.”

Șofer: „M-a sunat un coleg şi mi-a spus că sunt praf făcute. Eu am crezut că este o glumă, dar nu e o glumă.”

Femeia a reuşit să iasă singură din maşina răsturnată, înainte ca la ea să ajungă ambulanţa care, ulterior, a dus-o la Spitalul Judeţean din Constanţa. În urma ei, mulţi dintre proprietarii maşinilor avariate se plâng că nu au asigurare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri