Ghinion! Au vrut să bată un motociclist, dar acesta era luptător de K1

Data actualizării: Data publicării:
politist si rom

Trei cetăţeni de etnie romă, aflați într-un BMW, au şicanat şi au vrut să bată cu bâtele un motociclist aflat în trafic, pe drumul Curtea de Argeş - Piteşti. Numai că au avut parte de o mare surpriză. Motociclistul era un poliţist care a lucrat la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în galele de K1. Doi dintre romi au fost bătuţi, iar al treilea a fugit. Cei trei s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire, scrie Adevărul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Motociclistul este unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Argeş, a lucrat ani de zile în trupele speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. În filmul de mai sus, fostul luptător de K1 este bărbatul cu casca pe cap, alături de unul dintre agresori.

Citiți mai mult aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri