A plecat din bancă şi acum conduce o cofetărie

Data actualizării: Data publicării:
cofetar oradea

O muncă răsplătită cu zâmbete! Un tânăr din Oradea a renunţat la postul de manager într-o bancă şi a pornit o afacere cu prăjituri şi torturi personalizate. A făcut cursuri de cofetar şi acum lucrează cot la cot cu angajaţii săi.

Adrian Andor îi face pe clienţii săi fericiţi. Tânărul a renunţat la job-ul într-o bancă acum şase luni şi a decis să se refugieze într-o afacere dulce. Cu prăjituri şi torturi personalizate.

Adrian Andor, proprietarul unei cofetării: „Ca să-mi ating potenţialul am zis că pasul natural este să ies din bula de confort. Drept urmare am decis să deschid pe cont propriu un bussines.”

A făcut paşi mici.

Adrian Andor, proprietarul unei cofetării: „Producţie de torturi personalizate pentru diverse aniversări, onomastici sau evenimente restrânse în cadrul familiei.”

În scurt timp, afacerea a evoluat.

Adrian Andor, proprietarul unei cofetării: „Ne orientăm în special în ultima vreme spre evenimentele de amploare mare. Nunţi, evenimente corporate, botezuri, majorate. Am trecut de la portofoliul de milioane de euro la nişte portofolii mai interesante şi mai jucăuşe.”

Adrian Andor spune că toate produsele lui sunt din ingrediente naturale.

Mirela Andrei, clientă: „Am degustat produsele lor, într-adevăr ne-au plăcut, au un gust puţin deosebit faţă de ce am degustat în altă parte. Ciocolata are un gust pot să spun mai diferit. Folosesc produse proaspete asta au spus invitaţii, au simţit diferenţa.”

Tânărul a făcut un curs de cofetar şi munceşte cot la cot cu angajaţii săi.

Laura Ţigan, clientă: „Prima dată am gustat prăjiturile la o prietenă de a mea de acasă, la o petrecere, şi mi-am dat seama că sunt un pic altfel, în sensul că nu sunt dulcegăriile acelea pe care le găseşti peste tot în orice cofetărie.”

Adrian este la curent cu tot ce apare nou în domeniul cofetăriei. A investit în afacere 30.000 de euro.

Ioan Mintaş, prim-vicepreşedinte al CNIMMR: „Trebuie să ai curaj ca să începi o afacere. În al doilea rând să studiezi foarte bine ceea ce vrei să faci.”

În firma lui Adrian muncesc acum cinci oameni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri