Exemplu rar în România. Cum a reușit un tânăr de 26 de ani să devină milionar în dolari

Data publicării:
andrei ursachi

Exemplu rar în România: un tânăr din Suceava a reuşit la 26 de ani să devină milionar în dolari. A investit în proiectele altora, care s-au dovedit apoi succese de piaţă. A început prin ajutorul dat unui prieten care inventase un produs ce urma să fie comercializat pe pieţele din Statele Unite. I-a ajutat apoi şi pe alţii participând la campanii de crowd-funding pentru finanţarea unor produse inovative, care i-au şi adus profituri frumoase.

Primul beneficiar al investiţiilor lui Andrei Ursachi, a fost un prieten al suceaveanului care s-a stabilit între timp la Cluj.

Andre Ursachi, investitor: Primul contact a fost în urmă cu trei ani de zile când un prieten de-al meu mi-a cerut ajutorul pentru un proiect, o pereche de pantaloni de ploaie. Rolul meu în acel proiect era să promovez proiectul şi să vin cu un aport de bani pentru a-l susţine. Au fost initial 12.500 de euro.

În prezent, Andrei este acţionar la 10 companii, agenţii de publicitate şi magazine online. Atât din ţară, cât şi din Statele Unite şi Germania. Printre cei care i-a ajutat e Adrian Bob, creatorul unor jocuri pentru telefoane inteligente.

Adrian Bob, creatorul jocului: Spotted este un joc pentru copii cu vârste între 6 şi 14 ani. Se joacă în timpul călătoriilor cu maşina, deci nu poate fi jucat acasă.

Andrei a investit în joc 20.000 de euro, iar unul dintre site-urile de crowdfunding, le-a adus alţi 8.000 de euro de la viitorii clienţi.

Andrei Ursachi: Tu, ca antreprenor, vei oferi un discount celor care o vor achiziţiona în avans. Şi practic, în schimbul discountului, avantajul tău este că vei primi banii în avans pentru dezvoltarea acelui produs sau acelei aplicaţii.

Andrei a inventat, la rândul lui un joc pentru computer, care se bucură de succes în rândul antreprenorilor. Este un joc de cuplu, derulat pe platforme cu milioane de utilizatori din toată lumea.

Peste 400.000 de proiecte au fost finanţate de către viitorii clienţi pe platformele principale, dintre care doar 50 aparţin românilor.

-Abia acum începe să aibă o prezenţă cât mai semnificativă pe piaţa din România mai ales de start-up

-Una dintre cele mai mari probleme pe care le avem este lipsa de finanţare şi atunci cele mai mari platforme oferă suport antreprenorilor pentru a lansa un business fără să aibă o parte mare de capital.

Investitorul Andrei Ursachi vrea să intre acum în lumea afacerilor cu monede virtuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri