(P) Bancpost lansează B.Digital - platforma digitală completă de produse de creditare

Data actualizării: Data publicării:
b-digital

Bancpost vine cu o noutate pe segmentul creditării și lansează platforma digitală completă de creditare  – B.Digital – prin intermediul căreia clienții pot iniția online, de oriunde s-ar afla, o aplicație de credit de consum sau card de credit primind răspunsul băncii în timp real.

Bancpost confirmă astfel angajamentul pentru digitalizare și pe segmentul creditării standard și inovează prin simplitatea și rapiditatea procesului, într-un mediu securizat și confidențial.

Prin lansarea noii platforme digitale, Bancpost estimeaza o crestere a ponderii solicitarilor venite din mediul online. Astfel, daca in prezent, mai putin de 15% din totalul solicitarilor de credite vin din mediul online, pana la sfarsitul anului 2017 ponderea este estimata sa ajunga la 30%,  pe fondul lansarii platformei online B.Digital.

Platfoma de creditare online B.Digital este disponibilă pe site-ul bancpost.ro la accesarea butonului APLICA ACUM din secțiunea produsului dorit – crediul Nume Prenume, carduri de credit WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Astfel, clientul poate solicita un produs de creditare oricând și de oriunde, urmând în doar 5 minute câțiva pași intuitivi. După completarea aplicației online, clientul află decizia băncii privind acordarea creditului în maximum 30 de minute. Bancpost utilizeaza un mix de canale de distributie pentru a oferi clientilor flexibilitate. Solicitarile de credit inregistrate prin intermediul platformei online B.Digital sunt preluate direct in unitatile Bancpost, prin agentii de vanzari directe sau telefonic.  Suma de bani solicitată poate fi astfel accesată imediat doar printr-o vizită în unitate pentru semnarea documentației de creditare.

“Trăim într-o eră digitală care determină băncile tradiționale să își schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viață modern. Astfel, inovația digitală este un element esențial în strategia de dezvoltare a Bancpost. Continuăm să ne reinventăm și să  dezvoltăm produse și servicii personalizate, pentru a îmbunătăți continuu experiența clienților noștri în relația cu banca. Prin lansarea acestei noi platforme online ne-am propus să oferim un flux comod și prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum. Platforma Bancpost de creditare online - B.Digital confirmă clienților o experiență nouă, mult simplificată a procesului de creditare, într-un mediu securizat”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Produse și Segmente Persoane Fizice Bancpost.

Ce noutăți aduce în piață platforma de creditare online B.Digital:

  • Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu și rapid, de oriunde, într-un timp foarte scurt. Clienții pot iniția singuri, în maxim 5 minute, aplicații de Credit de consum sau  Carduri de credit parcurgând câțiva pași simpli.
  • După completarea integrală a formularului, informațiile sunt transmise către sistemul băncii și clientul primește un răspuns în ceea ce privește eligibilitatea accesării produsului dorit în maxim 30 min.
  • Un singur drum la bancă pentru semnarea documentelor de credit și Acordare pe LOC pentru clienții eligibili.

Prin intermediul platformei digitale, clienții pot solicita credite de consum de până la 90.000 de lei și dobândă variabilă începând de la 7.9%, precum și carduri de credit - WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold cu beneficii multiple la cumpărături.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri