Tel Drum, contract de 4 milioane de euro obținut în Vinerea Mare

Data publicării:
teldrum

Compania Tel Drum a obținut săptămâna trecută un contract de 18,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor de interes local. S-a întâmplat în urma unei licitații pentru care s-au depus șapte oferte, însă doar una a fost admisă. Știrea a fost comentată de Dragoș Pătraru la „Starea Nației”:

Firma Tel Drum, care NU ESTE a lui Liviu Dragnea, da?, a câștigat un nou contract de 4 milioane de euro, pentru nişte lucrări într-o comună din Teleorman.

S-a-ntâmplat săptămâna trecută, în Vinerea Mare. Probabil că cineva rămăsese fără bani de coco… cozonaci. Aoleu, era să zic „fără bani de cocotieri”.

Da, domnu' Dragnea, mă scuzați. Să revenim la subiect.

„În Vinerea Patimilor, Primăria Țigănești din Teleorman a anunțat public că a „miruit" compania Tel Drum cu un contract de 18,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor de interes local. S-a întâmplat în urma unei licitații pentru care s-au depus șapte oferte, însă doar una a fost admisă. Cea a Tel Drum, firmă patronată de apropiații lui Liviu Dragnea, liderul PSD și premierul din umbră al României” (sursa: romanialibera.ro)

Cum sună asta, zici că-i inventată! Parcă-s puse elementele cu mâna, să se potrivească.

Deci, avem o comună din Teleorman, avem drumuri, avem șapte firme, dintre care șase au fost descalificate și a rămas doar Tel Drum. Nooo, că nici măcar nu-i cusută cu ață albă! E doar competență. Deci, nu te pui cu Tel Drum. O firmă care - poate mă repet - nu este a lui Liviu Dragnea. Este a prietenilor lui din facultate. A colegilor lui din trupa de rock Ego. O firmă atât de bună, că într-o zi o să asfalteze până și plajele din Brazilia. Strict pe competență, pricepere și mult, foarte mult talent!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri