Fabrica de componente auto din Brăila se extinde și face angajări

Data publicării:
yaz1

Fiecare angajat din Yazaki beneficiază de training, mai întâi teoretic, urmat de cel practic.

Aici a început şi Carmen să câştige experienţă pe piaţa muncii, o tânără de 28 de ani din Brăila, care, în urmă cu un an de zile, se angaja pentru prima dată şi, între timp, a ajuns şef pe linia de producţie .

„Am început în această firmă ca şi operator de cablaje auto, am fost angajată pe 16 martie 2015, de la 1 ianurie, mai nou, sunt leader de proces în aria de tăiere şi preasamblare”, spune Carmen Hristu, angajat Yazaki Brăila.

Carmen are în subordine 25 de angajaţi şi nu este singurul angajat promovat într-un timp scurt.

„Am început pe post de operator am făcut o calificare în Slovacia, timp de două luni, m-am întors tot ca operator, în urma rezultatelor bune am ajuns line leader, iar acum supervizor”, spune un tânăr.

Fabrica de componente auto deschisă în Brăila are în momentul de faţă două linii de producţie însă conducerea caută angajaţi pentru a extinde producţia.

„Până la jumătatea anului vom ajunge la 1.500 de angajaţi şi estimăm că până la sfârşitului anului vom fi deja 2000. Ne bazăm în această perioadă pe promovările din interior, s-au făcut multe promovări, persoanele pe care le avem acum şi care au început pe funcţii de operatori au fost promovate pe poziţii de leaderi, supervisori şi chiar mai înalte”, spune Aura Tatler, manager HR Yazaki Brăila.

Yazaki a deschis fabrica din Brăila în toamna anului trecut iar producţia companiei, adică aparatură, componente pentru autoturisme şi cablaje ajunge la producători auto cum ar fi BMW.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri