Aglomeraţie pe drumurile spre Bucureşti. În unele zone se circulă cu 15 km/h

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie a1

Vacanţa se termină în trafic pentru zeci de mii de români. Drumurile sunt din ce în ca mai aglomerate şi nu doar cele unde se creau tradiţionalele cozi, DN1 sau Autrostrada Soarelui, ci şi alte şosele. Sunt probleme pe Valea Oltului, dar şi pe drumul de la Alexandria la Bucureşti. Poliţiştii se aşteaptă ca în următoarea oră să se aglomereze şi mai mult intrările în Capitală.

Cum se circulă la ora 15:00 pe litoral:

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară cu dificultate pe tronsonul kilometric 12 – 10 al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti, pe sensul către Capitală, din cauza numărului de maşini. La intrarea în Bucureşti se circulă în coloană.

Traficul este aglomerat şi pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe sensul de coborâre de la limita cu judeţul Braşov până la km 131 în Buşteni. Viteza de mers este de 10-15 km/h, mai mare în centrul staţiunii, 30-35 km/h, unde poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului.

În Comarnic şi Sinaia, traficul este intens în ambele sensuri, însă se circulă fără probleme, precizează Infotrafic.

La această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie și pe autostrada A10 Turda-Sebeş. La ieşirea din autostradă şi intrarea pe DN1 spre Aiud se circulă în coloană.

Aglomeraţie este acum şi pe drumul care leagă Alexandria de Capitală, DN6:

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule atent, păstrând distanţa regulamentară, să nu facă depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea schimbării direcţiei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri