Teoria mâinii criminale la metrou. Răzvan Cuc: Defecțiunile să nu fie intenționate

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie-metrou-piata-victoriei

Ministrul Transporturilor nu exclude varianta unei mâini criminale în cazul defecţiuniilor repetate de pe magistrala 2 de metrou, Berceni - Pipera. Şi Liviu Dragnea spune că „este ciudat” ce se întâmplă la metrou.

Răzvan Cuc spune că a discutat deja cu cu directorul Metrorex, Dumitru Şodolescu, şi l-a trimis la faţa locului cu o echipă pentru a rezolva defecţiunea.

Miercuri dimineaţă a fost din nou haos la metrou, pe cea aglomerată magistrală din cauza unor probleme tehnice. Timp de aproape jumătate de oră nu s-a circulat pe un fir, din Piaţa Unirii către Berceni.

Potrivit ministrului Transporturilor este vorba despre acelaşi releu care s-a defectat de trei ori în ultimele trei zile.

Răzvan Cuc: „Bugetul Metrorex prevede sume alocate pentru reparații. Pentru că, după cum știți, primește subvenție de la bugetul de stat. Am vorbit dimineață cu domnul Șodorescu. Este vorba de magistrala 2, un releu de la depoul Berceni. L-am trimis la fața locului să ia măsurile care se impun și să aibă mereu echipa acolo, că am înțeles că e a treia oara când se defectează. Sper să nu fie ceva intenționat.”

Liviu Dragnea: „Ceva intenționat. E cam ciudată coincidența.”

Reporter: Vă gândiți și la asta?

Răzvan Cuc: „Da, am luat în calcul și asta penru că de trei zile același releu se blochează și se strică.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri