Video. Cum arată groapa de 40 de metri de pe un drum din Vrancea

Data publicării:
drum inchis

Un drum județean din Vrancea, reparat în urmă cu doar şase ani, s-a surpat cu totul. Ploile din ultima perioadă şi topirea zăpezilor par să fi contribuit la distrugerea Drumului Judeţean 205 L, în zona localităţii Vrâncioaia. Pagubele sunt uriaşe - drumul e surpat pe o lungime de 40 de metri şi o lăţime de patru metri.

Autoritățile au închis Drumul Judeţean 205 L imediat ce o bucată de pământ, cu tot cu asfalt, a căzut în albia râului. Șoferii au fost nevoiți să folosească rute ocolitoare, iar oamenii care merg cu mijloacele de transport în comun au urcat într-o altă mașină, dincolo de râpă.

 

Angajații de la drumuri au început deja să lucreze la şosea.

Muncitorii lucrează de câteva ore pentru ca drumul să poată fi redat circulației. În zona surpării au fost aduse mai multe mașini cu pietriș care este tasat în acest moment cu ajutorul unui buldoexcavator.

„Au fost contactați executantul și proiectantul care trebuie să revină cu lucrări pe drumurile afectate de calamități în vederea stabilirii celei mai bune soluții pentru repararea acestui drum”, afirmă Mihaela Gîrleanu, purtător de cuvânt CJ Vrancea.

Drumul Județean 205 L a fost reabilitat în anul 2012 cu fonduri de la Guvern.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri