VIDEO. Gropi cu apă, asfaltate pe timp de ploaie

Data publicării:
asfaltare ploaie dn56

Asfaltare de mântuială pe Drumul Naţional 56, care leagă Craiova de Calafat. Un muncitor a fost filmat în timp ce turna compoziţie în gropile pline cu apă de ploaie. Imaginile au fost postat apoi pe Facebook. Angajatul care apare în imagini a fost chemat de şeful lui ca să dea explicaţii.

După ce a ajuns acel filmuleţ la mine, în maxim o oră au curăţat apa şi s-a pus stocabil. Acei angajaţi sunt chemaţi la mine şi vor primi penalităţi. La momentul respectiv ploua şi a trebuit să intervină pentru a astupa acea groapă cu ceva. Au pus mixtură frezată. Nici pe departe nu a fost asfaltare acolo! Vom face factura către firma care are drumul în administrare şi va plăti. Era datoria lor să intervină”, a declarat Bogdan Bratu, directorul Direcţiei Drumuri Craiova.

Citiți și VIDEO. Asfaltare cu picioarele, la propriu, în Iași


 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri