Barack Obama și-a etalat umorul la ultima Cină a Corespondenților în calitate de președinte

Data publicării:
Barack Obama ultima cina corespondenti Casa Alba GettyImages-526694366

Este o onoare să fiu aici la ultima mea Cină a Corespondenţilor, poate ultima din istorie. Cu toţii arătaţi bine. Sfârşitul republicii nu a arătat niciodată mai bine”, a spus Barack Obama, preşedintele SUA.

Nimeni nu a scăpat de ironiile lui Barack Obama - nici măcar familia sa: „Acum opt ani eram tânăr, plin de idealuri şi de vigoare. Uitaţi-vă la mine acum! Am încărunţit, îmi număr zilele. Recent o tânără a venit la mine şi mi-a spus că s-a săturat ca politicienii să stea în calea visurilor ei. De parcă am fi lăsat-o pe Malia (n.red. fiica cea mare) să se ducă la festivalul Burning Man!”

Cum era de aşteptat, Donald Trump a fost una din ţintele predilecte ale glumelor preşedintelui american, chiar dacă nu a fost prezent în sală.

Oare Donald Trump consideră că cina asta e de prost gust? Ce face în schimb? E acasă şi mănâncă o friptură Trump? O insultă pe Angela Merkel pe Twitter? Ani de zile s-a întâlnit cu lideri mondiali: Miss Suedia, Miss Argentina, Miss Azerbaijan”, a spus Barack Obama.

Noul preşedinte al Statelor Unite va fi ales în noiembrie, iar Barack Obama îşi va încheia oficial mandatul în ianuarie 2017. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri