Video. O femeie, dată afară din avion, după ce a amenințat o stewardesă și a țipat la o pasageră

Data actualizării: Data publicării:
femeie nervoasa in avion delta

O pasageră care a țipat și a jignit o femeie pentru că fiul ei plângea, într-un avion al companiei aeriene Delta, la începutul acestei luni, a fost concediată de la postul său din guvern din statul New York, în urma incidentului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Susan Peirez a fost obligată să coboare din avionul în care se îmbarcase, care urma să decoleze din New York, cu destinația Syracuse, după a jignit o altă pasageră, dar și o însoțitoare de bord, potrivit The Washington Post.

Femeia era nervoasă din cauza zgomotului pe care îl făcea un „bebeluș care plângea”. În clipul realizat de un alt pasager se poate observa cum femeia își pierduse cumpătul și după ce a întrebat-o pe stewardesă cum o cheamă, a amenințat-o că e posibil să nu mai aibă slujba următoarea zi.

Însoțitoarea de zbor își pierde răbdarea și îi spune altui coleg: „Vreau ca această femeie să părăsească avionul” și îi reporșează pasagerei indisciplinate că „a țipat la o femeie și copilul ei”.

Susan Peirez îi cere scuze apoi stewardesei. „Nu mai țip, o să fiu liniștită acum, în regulă? Eram stresată, vă rog”.

Mama copilului care plângea i-a mulțumit ulterior pe Facebook însoțitoarei de bord că i-a luat apărarea.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene Delta a declarat: „Îi rugăm pe clienții noștri să aibă un comportament civilizat și să să respecte în timpul zborurilor Delta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri