DIGIMATINAL | 200 de premiere la Salonul Auto de la Beijing

Data publicării:
vlcsnap-2016-04-25-09h51m44s486

Modelul Clasa E Long este creat exclusiv pentru piaţa chineză şi va fi produs local. Pasagerii vor avea mai mult loc în spate pentru că automobilul va fi mai lung cu 14 centimetri. Pentru Mercedes-Benz, anul 2015 a fost cel mai bun din istoria companiei, iar această performanţă se bazează în mare parte pe succesul din China.

"Această maşină este cel mai bun exemplu al faptului că Mercedes se concentrează pe creştere în această perioadă şi serveşte ca un simbol al avansului nostru în China. ", a declarat Dieter Zetsche, preşedintele Mercedes-Benz

Tot la standul Daimler a fost prezentat în premieră mondială noul Smart Brabus, versiunea sportivă a citadinei. Motorul de 0,9 litri dezvoltă acum 109 cai-putere, o valoare foarte mare pentru o maşină atât de mică.

"Este o maşină de curse. Este o maşină de performanţă pentru oraş!", afirmă Annette Winkler, directorul Smart

Porsche a adus la Beijing noul Cayman, coupe-ul sportiv cu motor central. Noul model renunţă la motoarele cu şase cilindri în favoarea unor propulsoare turbo cu patru cilindri, de 300 sau 350 de cai-putere. De asemenea, şasiul şi arcurile sunt acum mai rigid, pentru manevrabilitate mai bună pe drumuri şerpuite şi pe circuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri