FLORIDA. Persoane date dispărute, răniţi şi evacuări în urma unei serii de explozii

Data publicării:
explozie 1

Potrivit publicaţiei, 24 de persoane lucrau în tura de noapte, iar zece sunt date dispărute, a declarat John Drury, managerul oraşului Tavares. Numărul persoanelor rănite nu era cunoscut imediat.

Exploziile au început cu puţin înainte de ora locală 23.00 (06.00, ora României), la Blue Rhino, o afacere cu propan, şi au durat peste o jumătate de oră. Toate exploziile au avut loc în incinta instalaţiei, aruncând acoperişul, a declarat Gary Borders, şeriful ţinutului Lake.

„Am auzit un zgomot puternic de explozie”, a declarat Lisa Garner, în vârstă de 43 de ani, care locuieşte la Lakeside, în Tavares.

Cinci elicoptere au aterizat la Institutul pentru Siguranţă Publică LakeTech, potrivit publicaţiei. Ele au transportat pacienţi la Centrul Medical Regional Lakeland, Centrul Medical St. Joseph din Ocala, Centrul Medical Regional din Orlando şi Spitalul General Tampa. Cel puţin şase ambulanţe au venit la intervenţie.

Locuitorii au descris pentru publicaţie zgomote asemănătoare unor focuri de puşcă sau artificii. Unii au spus că au văzut o minge de foc uriaşă în atmosferă. Flăcările au fost văzute şi de la o distanţă de aproximativ opt kilometri. Una de şoc a fost resimţită până la Mount Dora.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri