Ozzy Osbourne mărturisește că are o boală cumplită, dar nu se lasă doborât: „Abia aştept să plec iar în turneu”

Data actualizării: Data publicării:
2019 American Music Awards - Fixed Show
Foto: GettyImages

Ozzy Osbourne a mărturisit că suferă de Parkinson și a recunoscut că nu-şi mai poate ascunde problemele de sănătate. S-a întâmplat în cadrul unui interviu acordat postului ABC News, Refuză, totuşi, să se lase pradă bolii şi va merge în Elveţia ca să ceară sfatul unui doctor.

În vârstă de 71 de ani, fostul solist al trupei Black Sabbath are în spate o carieră de peste 50 de ani, de-a lungul căreia a vândut mai bine de 100 de milioane de albume.

Ozzy Osbourne: Am aflat că am o formă uşoară de...

Sharon Osbourne: E vorba de Parkinson tip 2, o formă de Parkinson. Nu e o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi. Ai o zi bună, următoarea la fel de bună şi apoi una foarte rea.

Ozzy Osbourne: Îmi simt picioarele reci... e un sentiment ciudat.

Sharon Osbourne: În aprilie vom merge la un specialist în Elveţia, care se ocupă de îmbunătăţirea sistemului imunitar. Vom merge oriunde putem pentru a căuta răspunsuri. Trebuie să fiu acolo pentru Ozzy şi pentru familie, fiindcă dacă cedez şi eu...nu, nu se poate asta!

Ozzy Osbourn: Abia aştept să mă simt bine din nou şi să plec iar în turneu, fiindcă toată chestia asta mă ucide acum. Am nevoie de asta, e drogul meu...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri