Video Regăsiți după 75 de ani. Momentul în care un veteran de război american se întâlnește cu o fostă iubită franțuzoaică

Data publicării:
frantuzoaica

Un veteran american al debarcărilor din Normandia a venit la comemorările a 75 de ani de la acest moment istoric cu o singură dorinţă: să o reîntâlnească pe fosta lui iubită franţuzoaică. Fostul soldat o văzuse ultima oară în 1944, atunci când au fost despărţiţi de război. Americanul nu a uitat-o niciodată pe femeia de care se îndrăgostise... şi acum cu ajutorul unor jurnalişti, a regăsit-o.

KT Robbins avea 23 de ani în 1944, atunci când batalionul său a staţionat într-o mică localitate din estul Franţei. Acolo s-a îndrăgostit până peste cap de o tânără franţuzoaică de 18 ani, Jeannine Ganaye. Într-o dimineaţă, militarul a fost trimis pe front. A fost ultima oară când cei doi s-au văzut. După război, americanul s-a întors acasă, unde şi-a făcut o familie. Dar inima lui a rămas mereu în Franţa.

Veteranul a revenit în Franţa abia după 75 de ani, la ceremoniile dedicate debarcării din Normandia. Nişte jurnalişti francezi care-i cunoşteau povestea au găsit-o pe Jeannine.

-Este în viaţă.

-Fără glumă?

-Şi o vom întâlni!

-O vom întâlni?

-Este în viaţă şi vă aşteaptă.

Te-am iubit mereu. Te-am iubit mereu. Mereu ai fost în inima mea”, i-a spus KT Robbins, veteran de război, femeii.

M-am gândit mereu la el. M-am gândit că poate e undeva acolo, că poate va veni”, spune Jeannine Ganaye, iubita pierdută.

După câteva ore emoţionante petrecute împreună, cei doi s-au despărţit din nou.

Jeannine, te iubesc”, i-a transmis KT Robbins fostei iubite înainte de despărțire.

El are acum 98 de ani iar ea, 92. Amândoi sunt văduvi acum şi au promis că se vor revedea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri