VIDEO. Netanyahu a venit la München cu o bucată dintr-o dronă iraniană

Data actualizării: Data publicării:
bibi

Mesaj inedit al premierului israelian Benjamin Netanyahu la adresa Iranului, de la tribuna conferinţei de securitate de la München. Liderul de la Ierusalim a acuzat Iranul că a incalcat spaţiul aerian al Israelului cu o dronă. Iar drept dovadă a adus chiar o bucată din aparatul de zbor, pe care armata israeliană l-a distrus.

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului: Iranul neagă, de asemenea, că a comis un act de agresiune împotriva Israelului, săptămâna trecută, că a trimis o dronă în spaţiul nostru aerian pentru a ne ameninţa poporul. Ei bine... Aici este o bucată din acea dronă iraniană. Sau ce a mai rămas din ea, după ce am doborât-o. Am adus-o aici ca să o vedeţi cu ochii voştri. Domnule Zarif (n.red. - ministrul iranian de Externe), o recunoaşteţi? Ar trebui, este a dumneavoastră. Puteţi duce înapoi cu dumneavoastră un mesaj tiranilor de la Teheran: Nu puneţi la încercare determinarea Israelului!

“Aţi asistat la un circ caricatural, care nici măcat nu merită un răspuns”, a replicat Zarif, prezent la conferinţa de la Munchen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri