VIDEO. Prințul William a înfuriat opinia publică din Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
printul william

Al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Prinţul William a înfuriat opinia publică din Regat. Aflat într-o excursie, la schi, în Elveţia, el a fost surprins dansând într-un club sau petrecând pe terase alături de mai mulţi prieteni şi de fotomodele din Australia, relatează Digi24.

Imaginile cu prinţul William au fost criticate în Marea Britanie. Cele mai multe reproşuri se referă la faptul că nepotul Reginei Elisabeta se distra în timp ce toată familia regală participa la ceremoniile legate de Ziua Commonwealth, una dintre cele mai importante sărbători din Regat.

Mai mult, scriu jurnaliştii britanici, Ducele de Cambridge nu s-a prea omorât cu munca anul acesta. A reprezentat familia regală la doar 13 evenimete oficiale, de aproape două ori mai puţin decât bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, care anul acesta împlineşte 91 de ani.

Mulţi dintre critici sunt supăraţi şi pentru faptul că William a plecat în vacanţă cu prietenii, în timp ce soţia sa, Ducesa de Cambridge, a rămas acasă cu cei doi copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri