VIDEO. A apărut deja calendarul pe 2017 cu Vladimir Putin. Mesajul de pe ultima pagină

Data actualizării: Data publicării:
calendar putin 2017

Deşi mai este destul din 2016, în Rusia s-a lansat deja calendarul pe 2017 care îl are ca protagonist pe Vladimir Putin.

Pentru fiecare lună, a fost aleasă o fotografie şi un fragment din declaraţiile făcute de preşedintele rus de-a lungul anilor. Îl vedem pe liderul de la Kremlin la biserică, alături de patriarh, ţinând în braţe un copil sau un pui de pisică. Este îmbrăcat ba în haine de vânătoare, ba în costum de scafandru sau de pilot.

Calendarul se încheie cu o declaraţie despre viitor, în care Vladimir Putin spune că Rusia e o ţară iubitoare de pace, care nu vrea teritoriile sau resursele altor ţări, dar că, dacă e ameninţată, nu va ezita să-şi folosească armele. Calendarul pe 2016, care costa echivalentul a aproximativ un euro, s-a epuizat în doar câteva zile. În calendarul pe 2017 s-au folosit, de altgel, multe din imaginile celui din anul precedent.

L-a răsfoit corespondentul BBC la Moscova:

Steve Rosenburg, corespondent BBC: „Iată-l! Calendarul pe 2017 cu Putin. 12 luni, 12 portrete ale preşedintelui: Putin cu o lumânare, Putin cu un copil, cu o pisicuţă... Putin singur, cu veterani de război şi aşa mai departe. 365 de zile cu Vladimir Putin. Iată luna decembrie. La final, calendarul anunţă anul 2018, cu acest portret şi aceste cuvinte ale preşedintelui Vladimir Putin: „Rusia este o ţară iubitoare de pace şi independentă. Nu ne trebuie teritoriile altora”, spune el și continuă: „Nu ne trebuie resursele naturale ale altora, dar, dacă suntem ameninţaţi, suntem gata să folosim armele ca să ne apărăm. La mulţi ani!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri