Cine este Melania Trump, viitoarea Primă Doamnă a SUA

Data publicării:
Donald Trump Campaigns In Key States During Weekend Ahead Of General Presidential Election
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Victoria lui Donald Trump aduce la Casa Albă, pentru prima oară în ultimii 187 de ani, o Primă Doamnă care nu are origini americane. Potrivit unui sondaj de opinie, Melania Trump este cea mai impopulară soţie de preşedinte american din ultimii 16 ani. Şi, ca un detaliu de culoare, este prima soţie a unui preşedinte al Statelor Unite care a pozat goală.

„Doamnelor şi domnilor, Donald J. Trump este gata să slujească şi să conducă această ţară, să fie următorul preşedinte al Statelor Unite”, afirmă Melania Trump, soţia lui Donald Trump.

Melania, a treia soţie a lui Donald Trump este o prezenţă mai discretă decât soţul său, ocupându-se de fiul lor şi de acţiuni filantropice. Cu toate acestea, este alături de republican ori de câte ori e nevoie.

Melania Trump, Knauss pe numele său de fată, s-a născut în Slovenia în 1970. Şi-a început cariera în modeling la 16 ani, când a fost remarcată de un fotograf din Ljubljana.

„Organizam un spectacol de modă şi am văzut-o lângă un gard, în afara sălii de spectacole. Mi-a atras imediat atenţia, fiindcă era foarte înaltă şi subţire, avea dimensiunile perfecte”, spune Stane Jerko, fotograf profesionist.

„Era o fată modestă şi nu vorbea niciodată despre visul de a deveni fotomodel, dar ştia că vrea sa facă parte din lumea modei”, afirmă Nena Bedek, prietenă a Melaniei Trump.

Melania a apărut pe coperta unor reviste importante precum Vogue şi Sports Illustrated, iar în 1998 l-a întâlnit pe Donald Trump. Cinci ani mai târziu, magnatul a cerut-o în căsătorie, iar la nunta lor fastuoasă au participat inclusiv soţii Clinton.

„Am ştiut mereu că oraşul nostru e prea mic pentru ea. Melania de-abia aştepta să vadă revistele de modă pe care mama ei le aducea acasă, ştiam că vrea să vadă lumea”, spune Nena Bedek, prietenă a Melaniei Trump.

Atitudinea ei nu trebuie să inducă, însă, în eroare: Melania poate fi nemiloasă atunci când situaţia o cere.

De altfel, nu doar Donald Trump a ţinut capul de afiş al scandalurilor din campanie. Soţia sa a fost acuzată că a copiat o parte din discursul susţinut acum opt ani de Michelle Obama. A negat tot timpul acuzaţiile, dar asemănările nu pot fi ignorate.

„Ne dorim ca fiii şi fiicele acestei naţiuni să ştie că realizările lor sunt limitate doar de puterea visurilor lor şi de dorinţa de a munci pentru ele”, spune Melania Trump, soţia lui Donald Trump.

„Ne dorim ca fiicele noastre şi toţi copiii acestei naţiuni să ştie că vârful realizărilor lor este limitat doar de cutezanţa visurilor lor şi de dorinţa lor de a munci din greu pentru ele”, declara Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite.

Scandalurile în care e implicată nu se opresc aici. Potrivit mai multor documente publicate de Associated Press, Melania ar fi lucrat ilegal în Statele Unite între 10 septembrie şi 15 octombrie 1996. În acea perioadă a avut zece contracte de modeling, pentru care a câştigat peste 20 de mii de dolari. Totul, în contextul în care unele dintre cele mai importante teme din campania lui Donald Trump au fost oprirea imigraţiei ilegale şi a muncii la negru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri