„Terapie” la metrou, după alegerile din SUA

Data actualizării: Data publicării:
terapie

Rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite a dezamăgit mulţi americani. Printre ei, şi o parte dintre locuitorii metropolei New York. Unii au încercat să depăşească acest moment greu printr-o aşa zisă terapie la metrou. Adică prin mesaje de încurajare lipite pe pereţii din subteran.

În fiecare zi, cei care călătoresc cu metroul se opresc câteva secunde pentru a lipi un bileţel colorat cu un mesaj de încurajare pe peretele unei staţii din Manhattan. Unii rămân pe loc doar să le citească, iar alţii îşi fac timp pentru a răspunde în scris încurajărilor.

- Sunt destul de supărat, cam dezamăgit. Cred că destui locuitori ai New Yorkului sunt aşa. Este foarte şocant. Dar ne dăm seama că nu trăim într-o bulă şi trebuie să ne revenim, într-un fel.

- Mă simt un pic tristă şi speriată faţă de ce urmează să se întâmple în ţara noastră. Dar te simţi mai bine când îţi dai seama că nu eşti singur în trăirile tale.

Potrivit administratorilor staţiei de metrou, doar într-o singură după-amiază au fost postate peste 3.000 de mesaje.

Ideea acestei aşa-zise terapii i-a aparţinut unui artist, care a dorit să-i încurajeze pe oameni să îşi exprime deschis sentimentele, frustrările şi trăirile, iar momentul alegerilor din SUA a fost cel mai potrivit pentru a pune în practică acest proiect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri