Trimisul special Digi24 în SUA, Alexandra Albu, în platoul Denver7

Data actualizării: Data publicării:
alexandra

Trimisul special Digi24 în Statele Unite, Alexandra Albu, a fost invitată în platoul postului de televiziune Denver7 pentru a vorbi despre cum se văd alegerile prezidenţiale americane din afara Statelor Unite. Rezultatul scrutinului este important şi pentru România, datorită parteneriatului strategic cu SUA.

Prezentator: Eu nu știu ce s-a întâmplat la ultimele alegeri din România, deci de ce există acest interes internațional pentru alegerile noastre?

Alexandra Albu, trimis special Digi24 în SUA: „Statele Unite sunt un exemplu peste tot în lume. Pentru noi, mai mult ca sigur! Avem un parteneriat strategic cu Statele Unite, suntem membri ai NATO, deci suntem foarte interesați de cine va conduce SUA în următorii patru ani pentru că va exista un impact direct asupra noastră. Altfel, lumea întreagă așteaptă ca următorul președinte al SUA să respecte angajamentele făcute până acum”.

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite sunt poate cel mai mediatizat eveniment la nivel global. Săptămâna viitoare, în noaptea dintre 8 şi 9 noiembrie, Digi24 va transmite în direct rezultatele scrutinului american.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri