Ciocniri la un miting împotriva lui Donald Trump

Data publicării:
miting trump

Protestatarii au venit cu steaguri americane, dar şi cu unele mexicane. Unii demonstranţi au încercat să rupă cordonul de securitate şi au aruncat cu diverse obiecte în poliţişti. În momentul în care şi-au făcut apariţia şi susţinători ai lui Donald Trump, forţele de ordine au dispersat protestul.

California este statul care dă cei mai mulţi delegaţi. Pentru miliardarul republican nu mai contează atât de mult, deoarece are deja asigurat numărul necesar ca să obţină nominalizarea. Dar pentru democratul Bernie Sanders, o victorie în California i-ar spori şansele în lupta cu Hillary Clinton. De aceea, Donald Trump şi Bernie Sanders par să se ajute reciproc, în lupta împotriva fostei Primă Doamne. Mai ales că sondajele arată că mulţi dintre susţinătorii lui Bernie Sanders ar vota cu Donald Trump.

Donald Trump, candidat la învestitura republicană: „Hillary este un dezastru, oameni buni. Are o judecată proastă. Asta zice şi Bernie Sanders. De la el am unele dintre cele mai bune mesaje. Vrea să spun că mi-a oferit replici grozave împotriva ei. ”

Democraţii şi republicanii îşi vor desemna oficial candidaţii în luna iulie, iar alegerile prezidenţiale vor avea loc în noiembrie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri