Donald Trump: Barack Obama a fondat ISIS

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-488226322-1

Donald Trump: „ISIS îl onorează pe preşedintele Obama. El este fondatorul ISIS, este fondatorul ISIS. El a fondat ISIS şi aş spune că escroaca Hillary Clinton este cofondatoare”.

Sunt noi declaraţii controversate ale lui Donald Trump despre care tot mai multe voci au spus în ultimele zile că va fi un preşedinte extrem de periculos dacă reuşeşte să ajungă la Casa Albă. Magnatul nu scapă nicio ocazie să-şi defăimeze adversarii, iar incidentele au devenit o obişnuinţă la mitingurile sale.

Donald Trump: „Unde poate fi mai bine sau mai multă distracţie decât la un miting al lui Trump?”.

Noile declaraţii ale magnatului vin după ce a spus că doar adepţii portului de armă o pot opri pe contracandidata sa democrată. Consilierii lui i-au nuanţat vorbele şi au explicat că Donald Trump s-a referit la faptul că doar activiştii pentru dreptul la armă o pot opri pe Hillary Clinton votându-l pe el.

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidneţiale: „Atunci când candidezi la preşedinţie sau eşti preşedintele Statelor Unite cuvintele pot avea efecte enorme. Suntem martori la lungul şir de comentarii prin care Donald Trump a sărit limita. Acum el incită la violenţă. Fiecare dintre aceste incidente ne arată că Donald Trump pur şi simplu nu are caracterul să fie preşedinte şi comandant suprem al Statelor Unite”.

Hillary Clinton are un avans confortabil în sondajele de opinie faţă de Donald Trump. Cei doi se vor înfrunta pentru Casa Albă pe 8 noiembrie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri