Donald Trump, despre gafa de la Oscaruri: Prea multă politică

Data publicării:
President Elect Trump Continues His "Thank You Tour" In Grand Rapids, Michigan
GRAND RAPIDS, MI - DECEMBER 9: President-elect Donald Trump looks on during a rally at the DeltaPlex Arena, December 9, 2016 in Grand Rapids, Michigan. President-elect Donald Trump is continuing his victory tour across the country. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Gafa de la Oscaruri a fost posibilă pentru că toată lumea era mai preocupată de politică decât de ceremonie, a declarat preşedintele Donald Trump. Aceasta a fost prima reacţie a liderului american, contestat la Hollywood şi criticat 15 ori în seara Oscarurilor, potrivit unui site de dreapta care a realizat numărătoarea. Donald Trump se referea la gafa de la finalul ceremoniei, când Oscarul pentru cel mai bun film a fost atribuit din greşeală peliculei „La La Land", în loc de „Moonlight".

Cred că au fost atât de preocupaţi de politică, încât nu s-au mai concentrat la sfârşit. A fost puţin trist. Incidentul a privat Oscarurile de strălucirea lor. Nu mi-a lăsat impresia unei seri foarte strălucite", a declarat preşedintele, subliniind că a fost la Oscaruri şi ştie cum ar trebui să fie.

Omul vinovat pentru cea mai mare gafă din istoria Oscarurilor este un angajat al companiei Price Waterhouse Cooper, care a explicat că a făcut o „greşeală omenească”.

Asociatul nostru din stânga scenei, Brian Cullinan, i-a înmânat alt plic lui Warren Beatty", a spus bărbatul.

Brian Cullinan şi colega sa Martha Ruiz au fost responsabili de servietele cu numele câştigătorilor. Fiecare dintre ei era aşezat la un capăt al scenei cu câte un set de plicuri. Unul dintre ei i-a înmânat lui Warren Betty plicul cu premiul pentru cea mai bună actriţă, care era pentru Emma Stone, actrița din „La La Land". Într-un interviu dinainte de Oscaruri, cei doi au spus că au memorat numele câştigătorilor, ca să se asigure că nu se produce nicio greşeală.

„Dacă s-ar întâmpla ceva, ne-am duce direct la regizor şi i-am spune că e o problemă”, spunea Martha Ruiz înainte de ceremonie.

„Greşeala ar fi corectată imediat, chiar pe scenă, în direct”, a adăugat atunci colegul ei, Brian Cullinan.

Şi exact aşa s-a întâmplat. Gala Oscarurilor de duminică noapte a fost printre cele mai lungi din ultimii zece ani, având aproape patru ore. A fost urmărită de aproape 33 de milioane de americani şi de alte milioane de oameni în 225 de ţări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri