Mai mulți republicani îi cer lui D.Trump să se retragă din cursa pentru Casa Albă

Data publicării:
Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Foto: Gulliver/GettyImages

Peste 60 de lideri republicani au condamnat comentariile denigratoare făcute de Donald Trump la adresa femeilor, iar 20 dintre ei i-au cerut chiar să renunţe la campanie. Cu toate acestea, miliardarul este sigur că va rămâne în cursa pentru Casa Albă.

Magnatul nu a fost apărat nici de partenerul său în cursa prezidenţială, Mike Pence, şi nici măcar de soţia sa, Melania. Hillary Clinton nu a spus nimic despre acest nou scandal şi, cel mai probabil, aşteaptă până la confruntarea faţă în faţă cu Donald Trump de luni.

Opinia publică a fost revoltată după ce pe Internet a apărut o înregistrare din 2005 cu candidatul republican, în care acesta se lăuda că statutul de vedetă îi permite să hărţuiască sexual femeile, fără să păţească nimic.

Acum, Donald Trump şi-a cerut scuze pentru acele afirmaţii.

„Nu am spus niciodată că sunt o persoană perfectă şi nici nu am pretins a fi altcineva. Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret, iar cuvintele din înregistrarea care a apărut astăzi au mai mult de zece ani. Toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste cuvinte nu mă reprezintă. Am greşit şi îmi cer iertare. Promit să fiu un om mai bun mâine şi nu vă voi dezamăgi niciodată”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri