Melania Trump, criticată pe nedrept din cauza pantofilor

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Departs White House En Route To Texas
WASHINGTON, DC - AUGUST 29: U.S. President Donald Trump walks with first lady Melania Trump prior to their Marine One departure from the White House August 29, 2017 in Washington, DC. President Trump was traveling to Texas to observe the Hurricane Harvey relief efforts. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Vizita cuplului prezidenţial american în Texas a creat şi o falsă controversă. O informaţie incompletă care a creat, practic, o ştire neadevărată.

Mai multe ziare şi reviste, dar şi numeroşi utilizatori de reţelele sociale au criticat-o dur pe prima doamnă a Statelor Unite, pentru că a plecat la inundaţii pe tocuri. O ţinută nepotrivită pentru a vizita locul unui dezastru natural.

Problema e că aceşti critici nu au aşteptat şi aterizarea avionului prezidenţial. Melania Trump nu mai avea tocuri cui cand a pus piciorul în Texas. La coborârea din avion, avea pantofi sport.

Prima doamnă a Statelor Unite şi-a schimbat şi cămaşa, iar pe cap şi-a pus o şapcă având iniţialele biroului Primei Doamne.

Casa Albă a condamnat aceste reacţii. Purtătoarea de cuvânt a primei doamne a spus că e trist că, în timpul unui dezastru natural, oamenii sunt preocupaţi de pantofi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri