Patrick Stewart vrea cetăţenie SUA ca să lupte împotriva lui Trump

Data publicării:
star trek

Gesturi de solidaritate ale unor actori celebri cu presa acreditată la Casa Albă şi cu toţi opozanţii lui Donald Trump. Actorul american Tom Hanks le-a trimis jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă un aparat de făcut cafea. Un gest de susţinere a ziariştilor care au mai rămas acreditaţi la Administraţia SUA, după ce mai multe canale de ştiri au fost interzise la conferinţele de presă. Pe de altă parte, actorul britanic Sir Patrick Stewart a anunţat că va depune actele pentru a obţine cetăţenia americană, doar pentru a lupta mai bine contra preşedintelui Donald Trump. El a spus că, devenind american cu acte, va putea să combată mai bine politica liderului de la Casa Albă.

Actorul Patrick Stewart a declarat la emisiunea "The View" că a decis să solicite cetățenia americană după recentele alegeri din SUA pentru a se alătura rezistenței împotriva președintelui.

"Nu sunt cetățean american. Totuși, s-ar putea să fie singurul lucru bun care s-a întâmplat în urma alegerilor: acum voi depune cerere pentru cetățenia americană. Și eu vreau să fiu american. Toți prietenii mei din Washington spun: 'Este un sigur lucru pe care poți să-l faci: luptă, luptă, rezistă, rezistă'", a povestit Patrick Stewart citat de Agerpres.

El a făcut aceste comentarii după ce a fost întrebat, ce a vrut să spună într-o postare pe Twitter, care făcea trimitere la noul lider de la Casa Albă.

"Astă noapte am avut parte de cel mai prost somn din viața mea. Dar dormeam la mai puțin de 300 de yarzi (1 yard = 0,91 metri) de locul în care dormea Donald Trump. Să existe oare o legătură?", a postat actorul pe rețeaua de socializare.

Stewart a spus însă la emisiunea "The View" că acest comentariu a fost unul "destul de inocent". "Nu l-am insultat direct pe președintele dvs.", a spus el, moment în care Whoopi Goldberg a intervenit și l-a corectat "nu al meu".

Când prezentatorul Joy Behar l-a întrebat pe Patrick Stewart, dacă Marea Britanie ar fi dispusă să scape America de Trump, el a răspuns: "Avem propriile noastre probleme".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri