Susţinătorii lui Bernie Sanders au contestat nominalizarea lui Hillary Clinton la convenție

Data publicării:
GettyImages-580963054

Convenţia Partidului Democrat, unde Hillary Clinton va fi validată ca şi candidat oficial pentru Casa Albă, a început cu scandal.

Chiar de la deschidere, susţinătorii lui Bernie Sanders aflaţi în sală au huiduit şi fluierat de fiecare dacă când au auzit numele fostei prime doamne.

De asemenea, mai mulţi votanţi ai senatorului de Vermont care protestau în faţa clădirii unde avea loc întrunirea au fost arestaţi. Aceştia susţin că liderii Partidului Democrat au preferat-o pe Hillary Clinton şi că Bernie Sanders este singurul care-l poate învinge pe Donald Trump.

- Sondaj după sondaj, Bernie îl bate pe Trump. Nu trebuie să spunem că avem de ales doar între Hillary şi Trump. Nu voi accepta să votez pentru ea. O consider necinstită şi coruptă.

Şi în sala, susţinătorii lui Bernie Sanders şi-au explimat nemulţumirea.

- Hillary Clinton şi Tim Kaine!

Cearta internă a democraţilor are un singur câştigător: republicanul Donald Trump, care într-un sondaj al CNN este în faţa lui Hillary Clinton.

De asemenea, un alt sondaj CNN arată că miliardarul o întrece şi la cota de încredere. Într-un efort de a unifica partidul, Bernie Sanders a cerut susţinătorilor săi să o voteze pe Hillary Clinton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri