Testul metroului pentru politicienii americani

Data publicării:
hillary metrou

Hillary Clinton a venit la metroul din Bronx cu o armată de agenţi de pază, consilieri şi jurnalişti. Toţi roiau în jurul ei, dar când a venit momentul intrării în staţie a rămas singură, iar aparatul de validare i-a jucat feste. Abia după ce a trecut cartela a cincea oară prin aparat s-a deblocat şi poarta.

„Următorul preşedinte al Statelor Unite, salutaţi-l pe următorul preşedinte american. Bună! Ce mai faceţi? Mă bucur să vă văd.”

Agitaţia s-a mutat apoi într-un vagon de metrou, unde înghesuiala i-a cam luat prin surprindere pe cei din stafful lui Clinton obişnuiţi la rândul lor cu luxul şi confortul limuzinelor. Călătoria a durat doar două staţii.

Chris Malone, analist politic: „Întrebarea care se pune este: „Sunt aceşti candidaţi la curent cu viaţa de zi cu zi a locuitorilor din New York, a americanilor de rând?” şi răspunsul este că nu sunt.”

Chiar mai rupt de realitatea transportului în comun din New York este contracandidatul lui Hillary Clinton. Întrebat cum se intră la metrou, Bernie Sanders a afirmat că se cumpără jetoane de la casă. Sistemul a fost scos din uz însă acum 13 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri