Cum a devenit un balcon atracție turistică

Data actualizării: Data publicării:
Rocket Carrying Israeli Spy Satellite Crashes Soon After Launch
PALMACHIM, ISRAEL - SEPTEMBER 6: (ISRAEL OUT) The Israeli Ofeq 6 spy satellite is launched from the Palmachim military air base on September 6, 2004 in Israel. A launch malfunction sent the satellite crashing into the sea shortly after take-off. The satellite was launched to warn against surprise missile attack against Israel. (Photo by Uriel Sinai/Getty Images)

Un italian din Bari a reuşit să îşi transforme balconul într-o destinaţie turistică. Pe lângă priveliştea extraordinară pe care o oferă, casa italianului, situată chiar pe o stâncă de la malul mării, se află la o înălţime perfectă pentru sărituri în apă. Astfel, în fiecare an, el găzduieşte o mulţime de amatori de senzaţii tari.

Totul a început acum nouă ani atunci când Pietro L'Abbate, în vârstă de 54 de ani, a primit propunerea de la un grup de amatori de adrenalină care îşi doreau să sară în apă chiar din balconul lui.

Iniţial, nu eram de acord. Oricum, au reuşit să mă convingă”, spune el.

Astfel, în fiecare vară, casa italianului, care locuieşte împreună cu mama lui pensionară, se transformă pentru două săptămâni într-un prestigios hotel. Uşa lui este deschisă tuturor amatorilor de senzaţii tari. La sfârşitul fiecărui sezon se leagă şi noi prietenii.

Discuție reporter - Pietro L'Abbate:

-Câte persoane trec prin casa dumneavoastră într-o zi?

-Sute de persoane. Echipe de cameramani, responsabili... mulţi.

-Pentru câte zile se transformă casa dumneavoastră?

-Locuim împreună timp de 13 zile.

-Se leagă vreo prietenie după atâţia ani?

-Da, da. S-a legat o frumoasă prietenie şi respect.

Deşi iniţial a fost reticent să primească sute de străini în casa sa, acum, cu prilejul diverselor concursuri organizate acolo, proprietarul spune că se simte ca într-o mare familie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri