Româncă din Italia: Am văzut cum se crapă muntele. Plecăm!

Data actualizării: Data publicării:
munte crapat cutremur italia

Aurelia Chiriac, româncă stabilită în Norcia de trei ani - oraș aflat în epicentrul celui mai puternic seism care a lovit Italia în ultimii 36 de ani - a decis să se mute după acest seism.

O geacă și o pereche de pantaloni, nimic altceva”, a povestit Aurelia Chiriac, într-o intervenție telefonică la Digi24, despre ce a reușit să salveze în timpul cutremurului de duminică dimineață.

Am plecat spre Perugia, un pic mai departe de Norcia, ca să nu mai simțim pământul cum ne fuge de sub picioare. Cum e un elastic, așa se simte pământul. N-am văzut în viața mea atât de multe case dărâmate și oameni înspăimântați. Catastrofă! Aseară ne-am așezat într-o parcare, am rămas fără benzină, nu aveam nici de unde să alimentez. Eram disperați!”, a mai spus ea.

Aurelia Chiriac a mai spus că astăzi au venit autoritățile ca să evacueze oamenii din Norcia. „Nu se mai poate locui și nu se mai poate recupera absolut nimic. Nu pot să explic, exact cum e o bombă. Azi de dimineață am văzut cum s-a crăpat muntele în două, am luat decizia să plecăm unde se poate”, a precizat ea.

Vin în România, nu e de stat aici. Sper că pot să recuperez niște acte ca să intru în șomaj”, a mai spus Aurelia Chiriac.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri