Italia | Doi dintre românii care au evadat dintr-o închisoare, prinși

Data actualizării: Data publicării:
ROMANI

Doi dintre cei trei români care au evadat în urmă cu aproape două luni dintr-o închisoare din Florenţa au fost prinşi. Despre cel de-al treilea evadat nu se mai ştie nimic, dar speră anchetatorii că vor afla mai multe de la cei doi complici care se află acum în custodia lor.

Unul dintre români a reuşit să ajungă până în Elveţia, înainte de a fi prins zilele trecute la graniţa cu Franţa. În vârstă de 25 de ani, el încerca să ajungă la tatăl său. Cel de-al doilea compatriot care a ajuns înapoi după gratii, s-a predat singur carabinierilor, ieri, speriat de numeroasele percheziţii pe care le-au făcut anchetatorii pentru a da de urma lor.  

Cei trei români au fost protagoniştii unei evadări spectaculoase, demne de scenariu de film. Pe 20 februarie, au reuşit să fugă din centru de detenţie după ce au săpat o groapă în zidul celulei, iar mai apoi au coborât în curte cu frânghii făcute din cearșeafuri. Evadaţii făceau parte dintr-o bandă specializată în jafuri rapide şi erau condamnaţi să stea după gratii până în 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri