Elton John, cu dedicaţie pentru Angela Merkel: A cântat piesa „Your Song” în onoarea cancelarului german, aflat în campanie electorală

Data publicării:
elton

Celebrul cântăreţ britanic Elton John a făcut un gest inedit în timpul unui concert susţinut la Berlin: artistul i-a luat pe toţi prin surprindere în momentul în care i-a dedicat ultima piesă din recitalul său cancelarului Angela Merkel.

Potrivit ediţiei germane a revistei Rolling Stone, „Your Song” („Cântecul tău”) a fost melodia aleasă de artistul britanic pentru a-i face o surpriză cancelarului german. Piesa este primul mare hit al interpretului britanic şi a fost aleasă de revista Rolling Stone în Top 500 cele mai bune melodii ale tuturor timpurilor.

Deocamdată, reacţia din partea oficialului german nu s-a produs, dar presa de la Berlin arată că, mai mult ca sigur, gestul lui Elton John i-a smuls un zâmbet, mai ales în contextul în care Angela Merkel se afla la summitul G20, unde purta discuţii intense despre criza din Siria. Cancelarul este în primă campanie electorală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri