Hainele pentru copii care pot fi purtate de la 6 luni la 3 ani

Data publicării:
haine extensibile

Invenţia unui designer britanic îi poate scuti de multe cheltuieli pe părinţii din întreaga lume. Britanicul a realizat o serie de haine de copii, care se adaptează în funcţie de creşterea celor mici, de la 6 luni la 3 ani.

Statisticile arată că o familie obişnuită cheltuie peste două mii de euro pe hainele unui copil, în primii ani de viaţă. Şi asta doar pentru că ei cresc foarte repede şi părinţii trebuie să schimbe haine noi aproape în fiecare lună. Aşa i-a venit ideea revoluţionară unui inginer englez de 24 de ani.

„Sora mea a născut un alt copil, i-am trimis haine pentru copil însă nu i s-au potrivit pentru că a crescut foarte repede. M-am gândit că hainele trebuie să se adapteze creşterii”, spune Ryan Yasin, designer.

După ce a văzut că ideea sa are succes, britanicul s-a gândit să diversifice produsele.

„Ne vom concentra pe stiluri unisex, astfel încât hainele să poată fi date de la un frate la altul de sexe diferite”, afirmă Ryan Yasin, designer.

De asemenea, el intenţionează să realizeze şi modele pentru adulţi.

„Mă gândesc la acest lucru pentru că am avut atât de multe cereri din partea adulţilor şi de aceea ne-am gândit la acest lucru, în special pentru gravide pentru că femeile însărcinate îşi modifică silueta foarte rapid”, spune Ryan Yasin, designer.

Hainele sunt fabricate dintr-o ţesătură specială, rezistentă la intemperii, care poate fi spălată de foarte multe ori fără să se deterioreze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri