Italia | O româncă a încercat să-și vândă bebelușul

Data actualizării: Data publicării:
femeie gravida
Foto: captură TV

O româncă din Italia a vrut să-şi vândă copilul nou-născut în schimbul sumei de 20.000 de euro. Poliţia a arestat-o pe româncă, pe cea care trebuia să cumpere copilul şi pe bărbatul care acţiona ca intermediar. Ei riscă 12 ani de închisoare pentru fapta lor.

Suma i-a fost oferită de o femeie care pe durata celor nouă luni de sarcină a purtat o burtă falsă pentru a-şi păcăli rudele şi prietenii. Aceasta s-a dus la primăria oraşului unde locuieşte si a cerut informaţii despre înregistrarea unui copil născut acasă. În momentul în care mama falsă nu s-a mai prezentat pentru a-şi înregistra naşterea, funcţionarii au alertat poliţia.

Ce au descoperit autorităţile este demn de o telenovelă. Fetița născută de româncă era mulatră, iar femeia care trebuia să o cumpere a refuzat să mai facă acest lucru. Copila a ajuns acum într-un centru de plasament.

„Această poveste pare ireală, un roman care ne-a implicat pe toţi, poliţiştii care au intervenit, femeile care au colaborat şi nevoia de a afla ce s-a întâmplat cu micuţa. A fost găsită după multe percheziţii în Latina, Anzia, Nettuno, pentru care le mulţumesc colegilor. Ea a fost găsită la Roma.Preţul a fost negociat între 15 şi 20.000 de euro. Nu avem cum să ştim cât a fost plătit. Paradoxal, suma era considerată suficientă pentru cumpărarea acestei minunate şi frumoase fetiţe”, a spus Antonio Galante, șeful echipei de investigație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri