Motivul pentru care un restaurant este considerat cel mai romantic din lume

Data publicării:
restaurant romantic italia

Un restaurant din Italia le propune romanticilor o altfel de cină în doi. Fiecare cuplu are la dispoziţie întreaga clădire - nici nu s-ar putea altfel, fiindcă localul are doar o masă. Atmosfera e completată de zeci de lumânări şi un chelner care este în permanenţă la dispoziţia celor doi. Ideea a fost primită extrem de bine de italieni, care fac rezervare şi cu un an înainte, pentru a fi siguri că prind singura masă disponibilă.

Orăşelul Vacone din provincia Rieti are doar 265 de locuitori, dar micuţa localitate este cunoscută în întreaga Italie datorită unui restaurant îndrăgit de cuplurile romantice. Poartă un nume cât se poate de sugestiv - "Doar pentru doi" şi este situat într-o clădire din secolul al XIX-lea. Decorul, muzica ambientală şi meniul diferă în functie de preferintele îndrăgostiților aşa că trebuie decise cu zece zile înainte de sosirea clienţilor.

În mod normal, trebuie să discutăm cu clienţii despre ora la care vor ajunge, pentru a avea timp să aprindem cele 50 de lumânări din grădină şi îi întrebăm, totodată, care este evenimentul pe care îl sărbătoresc”, spune Remo Di Claudio, proprietarul restaurantului.

Fiindcă are o singură masă, restaurantul are şi un personal pe măsură. Doar trei oameni se îngrijesc de nevoile clienţilor, pe care localul i-a cucerit iremediabil. Unii fac rezervări chiar şi cu un an înainte, fiindcă vor să marcheze într-un mod unic momentele speciale din viaţă.

Visele sunt, însă, destul de scumpe la restaurantul "Doar pentru doi", fiindcă un cuplu trebuie să plătească 500 de euro pentru o masă romantică la lumina lumânărilor. În fiecare an, 250 de cupluri care vor să se bucure de astfel de momente trec pragul localului din centrul Italiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri