Nuntă regală. Meghan a purtat inelul Prințesei Diana la recepţia de seară

Data publicării:
inel2

Ziua nunţii regale s-a încheiat cu recepţia dată în cinstea mirilor de Prinţul Charles la conacul Frogmore, după cea oferită de regină la Windsor.

Pentru a doua petrecere, Harry şi Meghan şi-au schimbat ţinutele şi au parcurs drumul într-un Jaguar electric. Harry a renunţat la uniformă pentru un smoking, iar Meghan a purtat o rochie albă lungă, creată de britanica Stella McCartney. Pe degetul său a fost observat un inel cu acvamarin care a aparţinut Prinţesei Diana. De altfel şi inelul de logodnă conţine două diamante din colecţia mamei lui Harry.

Clare Waight Keller, prima femeie designer de la Givenchy, a fost cea pe care Meghan Markle a ales-o să-i facă rochia de mireasă. Superba ţinută a fost realizată din cea mai pură mătase albă. Soţia prinţului Harry a optat pentru un decolteu de tip bărcuţă, iar rochia a avut mâneci, aşa cum cere eticheta Casei Regale a Marii Britanii. Ţinuta de nuntă a actriţei i-a pus în evidenţă silueta delicată. O atenţie deosebită a fost acordată şi vălului, care a măsurat aproape 5 metri şi a avut mesaje pe el. A fost conceput pentru a simboliza flora celor 53 de naţiuni care formează Commonwealth-ul, dar şi a palatului Kensington şi a statului California, unde s-a născut Meghan Markle. Florile au fost brodate cu cea mai mare atenţie pe văl, în sute de ore de muncă, iar persoanele care au muncit la el se spălau pe mâini la fiecare 30 de minute, pentru a se asigura că acesta rămâne imaculat.

Voalul miresei a fost fixat cu ajutorul tiarei bătute cu diamante şi safire, care i-a aparţinut reginei Mary, tiară care face parte din Bijuteriile Coroanei şi i-a fost împrumutată miresei de regina Elisabeta a II-a, bunica prinţului Harry. Ţinuta lui Meghan Markle a fost completată cu o pereche de cercei şi o brăţară Cartier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri