Omagiu adus victimelor din accidentul de la Brasov la Palatul Copiiilor din Iași 

Data publicării:
lumanari mort

La Palatul Copiilor din Iaşi s-au aprins zeci de lumânări în memoria celor doi profesori care şi-au pierdut viaţa pe o şosea din Braşov, în drum spre festivalul Internaţional de Folclor de la Arad. Printre cei care au venit să se reculeagă a fost şi mama unui elev care trebuia să fie în autocar, dar care s-a răzgândit în ultimul moment.

Trebuia să fie şi el în autobuz. I-a dat o partitură nouă şi a zis că, decât să se facă de ruşine, mai bine nu merge şi a renunţat aseară.Mi s-au rupt picioarele de la genunchi şi am zis că se prăbuşeşte totul, ştiind că trebuia să fie şi copilul meu acolo şi el a scăpat”, a spus Mihaela Cîneparu.

Oameni buni, profesionişti, de la care au avut ce învăţa. Aşa şi-i vor aminti cu toţii pe profesorul şi pe coregraful care au pregătit copiii din Ansamblul Hora de la Iaşi.

„Au ani de activitate, care au adus bucurie tuturor. Chiar este foarte greu să vorbesc la timpul trecut. Ansamblul Hora e un brand şi va rămâne un brand chiar dacă dirijorul acestei orchestre va dirija undeva în Ceruri”, a spus profesoara Anca Aivănoaiei.

Este anchetă acum la Inspectoratul şcolar judeţean din Iaşi - trebuie să se stabilească dacă au fost respectate toate procedurile de deplasare. De asemenea, după tragedia de ieri, profesorii care ar fi trebuit să plece la diverse spectacole au renunţat.

Nu mai pot să văd copii urcând într-un microbuz. Pur şi simplu nu mai pot. Şi mi-am amânat. Poate, la Arad, săptămâna cealaltă, o să plecăm cu trenul”, a spus profesoara Lucia Comănescu. 

Citiți și:
FOTO. Microbuz cu copii implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș: 4 MORȚI și 22 răniți
VIDEO. Primele imagini de la accidentul dintre Brașov și Făgăraș în care este implicat un microbuz cu copii 
Mesajul președintelui Iohannis după accidentul dintre Brașov și Făgăraș
Accident de autocar soldat cu 4 morți și 26 de răniți. Reacția patronului firmei de transport

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri